Івано-Франківський Архікатедральний Собор УГКЦ замовив апарат штучної вентиляції легень

Архікатедральний і Митрополичий собор Воскресіння Христового м. Івано-Франківська замовив апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), який вже наступного тижня прибуде до Івано-Франківська та буде переданий медпрацівникам.

Окрім того з благословення Архієпископа і Митропоита Володимира Війтишина при Івано-Франківському Архієпархіальному управлінні створено Координаційний центр швидкого реагування на подальші виклики, зумовлені небезпекою поширення COVID-19, направлений на допомогу в боротьбі із пандемією.

ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополит Володимир у Галичі передав допомогу постраждалим від паводків Коронавірус: змінити світ любов’ю За перші дні роботи на «гарячу лінію» зареєструвалися понад 90 потребуючих осіб для отримання безкоштовного обіду Від сьогодні в Івано-Франківській архиєпархії починає діяти «гаряча лінія» для замовлення безкоштовних обідів Речі особистого захисту отримав Обласний фтизіопульмонологічний центр від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ «УГКЦ зробила все можливе, щоби стати з країною пліч-о-пліч у боротьбі з пандемією», – о. Віталій Максимів Захисна маска для кожного. В Івано-Франківську представники Архієпархіального управління УГКЦ роздавали захисні маски для перехожих Франківський Карітас організовує тренінги для охочих розпочати власну справу В Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ розпочав роботу Архієпархіальний координаційний антикризовий центр Івано-Франківський Архікатедральний Собор УГКЦ замовив апарат штучної вентиляції легень