Від сьогодні в Івано-Франківській архиєпархії починає діяти «гаряча лінія» для замовлення безкоштовних обідів

З благословення архиєпископа і митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина, в рамках діяльності антикризового координаційного центру, Івано-Франківська архиєпархія УГКЦ запускає новий проєкт, суть якого полягає в забезпеченні потребуючих безкоштовними обідами. Щодня планується роздавати від ста до двохсот безкоштовних обідів. Уже від середи, 22 квітня, соціально-незахищені верстви населення м. Івано-Франківська зможуть отримати безкоштовні обіди від архиєпархії за попереднім замовленням.

Такі обіди надаватимуть багатодітним сім’ям, дітям-сиротам, одиноким матерям, сім’ям у складних обставинах, родинам, де є діти або батьки з інвалідністю та людям похилого віку.

Щоб замовити такий обід потрібно зателефонувати на гарячу лінію за номером (098) 099 23 40 та заповнити невелику анкету. Обід безкоштовно доставлятимуть волонтери за вказаною адресою.

«Основна мета, – кажуть в антикризовому архиєпархіальному центрі, – допомогти тим, хто особливо на час карантину не може забезпечити себе найнеобхіднішим, в тому числі і їжею».

Західне бюро «Живого ТБ»
за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополит Володимир у Галичі передав допомогу постраждалим від паводків Коронавірус: змінити світ любов’ю За перші дні роботи на «гарячу лінію» зареєструвалися понад 90 потребуючих осіб для отримання безкоштовного обіду Від сьогодні в Івано-Франківській архиєпархії починає діяти «гаряча лінія» для замовлення безкоштовних обідів Речі особистого захисту отримав Обласний фтизіопульмонологічний центр від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ «УГКЦ зробила все можливе, щоби стати з країною пліч-о-пліч у боротьбі з пандемією», – о. Віталій Максимів Захисна маска для кожного. В Івано-Франківську представники Архієпархіального управління УГКЦ роздавали захисні маски для перехожих Франківський Карітас організовує тренінги для охочих розпочати власну справу В Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ розпочав роботу Архієпархіальний координаційний антикризовий центр Івано-Франківський Архікатедральний Собор УГКЦ замовив апарат штучної вентиляції легень