Розпочала роботу гаряча лінія з протидії узалежнення та співузалежнення

Гаряча лінія з протидії узалежнення та співузалежнення розпочинає своє функціонування з 6 квітня у режимі 24/7/365 (24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік), прийматиме дзвінки безкоштовно, конфіденційно та фахово за єдиним контактним номером: 0800600035

Досвідчені психологи з терапії узалежнень – нададуть кваліфіковану допомогу особам з хімічною та поведінковою залежністю, а також їх близькому оточенню (співзалежним).

Співзалежність розвивається там, де близька людина узалежнюється від алкоголю, наркотиків, азартних ігор тощо. Наше завдання розімкнути це коло та дати людям поштовх до змін!

Гаряча лінія існує завдяки Комісії Душпастирства Тверезості УГКЦ. Співпрацюємо з Загальноцерковним Реабілітаційним Центром «Назарет» УГКЦ.

Допомогти у розвитку гарячої лінії можна за допомогою пожертви на номер: БФ «Назарет». ЄДРПОУ 34327083. АТ «Кредобанк» рахунок UA 453253650000002600202155575 з вказівкою «на гарячу лінію».

ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополит Володимир у Галичі передав допомогу постраждалим від паводків Коронавірус: змінити світ любов’ю За перші дні роботи на «гарячу лінію» зареєструвалися понад 90 потребуючих осіб для отримання безкоштовного обіду Від сьогодні в Івано-Франківській архиєпархії починає діяти «гаряча лінія» для замовлення безкоштовних обідів Речі особистого захисту отримав Обласний фтизіопульмонологічний центр від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ «УГКЦ зробила все можливе, щоби стати з країною пліч-о-пліч у боротьбі з пандемією», – о. Віталій Максимів Захисна маска для кожного. В Івано-Франківську представники Архієпархіального управління УГКЦ роздавали захисні маски для перехожих Франківський Карітас організовує тренінги для охочих розпочати власну справу В Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ розпочав роботу Архієпархіальний координаційний антикризовий центр Івано-Франківський Архікатедральний Собор УГКЦ замовив апарат штучної вентиляції легень