На радіо «Дзвони» стартує цикл програм про загрозу вірусу Covid-19

Як ми повідомляли раніше, 27 березня в Івано-Франківську розпочав свою роботу Архієпархіальний координаційний антикризовий центр. Робота центру направлена на допомогу у боротьбі з пандемією в Архієпархії. Так ряд структур Івано-Франківської Архієпархії будуть задіяні у допомозі та боротьбі з цією епідемією.

В рамках роботи Центру, у середу, 1 квітня розпочнеться новий цикл програм під назвою «Варто знати». Участь у першій програмі візьме Бойчук Олександр Петрович – доцент кафедри інфекційних хворіб та епідеміології Івано-Франківського національного медичного університету. Ефір розпочнеться о 16:00 год. в ефірі радіо «Дзвони», що на хвилі 105.8 FM.

Програма буде виходити двічі на тиждень у середу та четвер о 16:00 год., з повтором у понеділок та вівторок об 11:00 год.

Окрім того, кожен охочий має чудову нагоду поставити своє запитання лікареві та отримати фахову відповідь. Запитання можна писати у КОМЕНТАРЯХ на сторінці радіо «Дзвони» у мережі фейсбук, або за тел. 50-12-12.

ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополит Володимир у Галичі передав допомогу постраждалим від паводків Коронавірус: змінити світ любов’ю За перші дні роботи на «гарячу лінію» зареєструвалися понад 90 потребуючих осіб для отримання безкоштовного обіду Від сьогодні в Івано-Франківській архиєпархії починає діяти «гаряча лінія» для замовлення безкоштовних обідів Речі особистого захисту отримав Обласний фтизіопульмонологічний центр від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ «УГКЦ зробила все можливе, щоби стати з країною пліч-о-пліч у боротьбі з пандемією», – о. Віталій Максимів Захисна маска для кожного. В Івано-Франківську представники Архієпархіального управління УГКЦ роздавали захисні маски для перехожих Франківський Карітас організовує тренінги для охочих розпочати власну справу В Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ розпочав роботу Архієпархіальний координаційний антикризовий центр Івано-Франківський Архікатедральний Собор УГКЦ замовив апарат штучної вентиляції легень