Франківський Карітас придбав 200 продуктових наборів для хворих мешканців міста

«Карітас Івано-Франківськ» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ придбав 200 продуктових наборів для невиліковно хворих, самотніх та людей літнього віку. Кошти на придбання продуктів харчування пожертвувала будівельна компанія “Ярковиця”.

Вчора, 30 березня, працівники Карітасу разом з Патрульною поліцією Івано-Франківської області розвезли 30 продуктових наборів для підопічних відділення паліативного догляду та догляду вдома, що мешкають у місті Івано-Франківську.

«Карітас Івано-Франківськ» щиро дякує людям, які у такий непростий час допомагають благодійній організації піклуватися про тих, хто найбільше цього потребує!
Спішім творити добро!

Бережіть себе та рідних!

ОСТАННІ НОВИНИ

Митрополит Володимир у Галичі передав допомогу постраждалим від паводків Коронавірус: змінити світ любов’ю За перші дні роботи на «гарячу лінію» зареєструвалися понад 90 потребуючих осіб для отримання безкоштовного обіду Від сьогодні в Івано-Франківській архиєпархії починає діяти «гаряча лінія» для замовлення безкоштовних обідів Речі особистого захисту отримав Обласний фтизіопульмонологічний центр від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ «УГКЦ зробила все можливе, щоби стати з країною пліч-о-пліч у боротьбі з пандемією», – о. Віталій Максимів Захисна маска для кожного. В Івано-Франківську представники Архієпархіального управління УГКЦ роздавали захисні маски для перехожих Франківський Карітас організовує тренінги для охочих розпочати власну справу В Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ розпочав роботу Архієпархіальний координаційний антикризовий центр Івано-Франківський Архікатедральний Собор УГКЦ замовив апарат штучної вентиляції легень